مدارک مورد نیاز جهت اقدام به ویزا به شرح زیر می باشد:


  1. اصل + کپی پاسپورت جدید و قدیمی (کپی از صفحه مشخصات، تمامی صفحات ویزا دار و مهر شده اعم از مهر های ورود و خروج)
  2. اصل + کپی از تمام صفحات شناسنامه متقاضیان
  3. اصل + کپی از تمام صفحات اسناد ملکی منگوله دار و غیر منگوله دار شامل مبایعه نامه، قرار داد پیش خرید و غیره بنام متقاضی
  4. گواهی لاتین بانکی از حساب های سپرده کوتاه مدت و بلند مدت و پرینت سه ماهه  از حسابی که سود سپرده به ان واریز می شود. (بنام متقاضی)
  5. گردش حساب سه ماهه و یا شش ماهه از حساب های جاری و کارکرد دار متقاضی
  6. 2 قطعه عکس سایز 3.5 در 4.5 (جدید، رنگی، زمینه سفید)
  7. اصل + کپی آخرین فیش حقوق متقاضی
  8. گواهی اشتغال به کار
  9. قرار داد کاری سازمان ها و شرکت های خصوصی و یا دولتی ( در مورد افرادی که در هیئت مدیره حضور ندارند.)
  10. اصل + کپی اساسنامه شرکت /اصل + کپی روزنامه رسمی شرکت (آگهی تاسیس و آخرین آگهی تغییرات)
  11. آخرین لیست بیمه شرکت + برگه پرداخت، پرینت گردش حساب سه ماه یا شش ماه شرکت
شایان ذکر است کلیه مدارک فوق می بایست به زبان انگلیسی ترجمه رسمی شود ، (نیازی به تأیید دادگستری یا وزارت امور خارجه نمی باشد.)




 
Copyright © 2015 Apple Inc. All rights reserved.
Top